Интересни участници ще бъдат в новия сезон на Hell`s Kitchen. От

...
Интересни участници ще бъдат в новия сезон на Hell`s Kitchen. От
Коментари Харесай

В Hell`s Kitchen влизат хора, които не знаят как се държи черпакът

Интересни участници ще бъдат в новия сезон на Hell`s Kitchen. От всичките 9 души, които влизат в кулинарното шоу на Nova тази година, единствено двама потвърдено могат да готвят. Това са победителката в Master Shef на bTV Радка Булман и певицата Бони, която е печелила " Черешката на тортата ". Останалите са в предаването само за заряд и с цел да се излагат.

Hell`s Kitchen потегля идната седмица, само че феновете към този момент са разочаровани от подбора на звездни участници в шоуто тази година. Ако предходният сезон в него влязоха хора, за които всички са виждали в разнообразни риалитита, че имат отношение към готвенето, то в този момент в Кухнята да Ада ще се изявяват главно фигуранти. Не е ясно по какъв начин звездите ще понасят крясъците на началник Виктор Ангелов, които неизбежно ще последват техните опити да готвят, само че възмущението на публиката още от в този момент е голямо.

В шоуто влизат главно хора, които не знаят по какъв начин да държат черпака. Телевизията ги заяви поетапно в три групи по трима участници: Пеньо Гатевски-Гатьо, Наталия Кобилкина, едва известната за необятната аудитория влогърка Изабел Овчарова – Изи, Китодар Тодоров, Коцето Калки, Бони, а предходната седмица стана ясно и последното трио – Тома Здравков, момата от шоуто " Ергенът " Алекс Гърдева и Радка Булман.

Повечето от тези хора към този момент са взели участие в кулинарни формати и публиката е имала опция да види с очите си, че не са нещо изключително в кухнята. Единствено Радка и Бони са показвали емфатичен интерес към приготвянето на храна. Радка даже от известно време върти личен ресторант, тъй че, стига да желае, може да взе участие в Кухнята на пъкъла и в двете групи на експертите, с цел да се бори за огромната премия от 100 хиляди лв.. Но тя избира да е в измежду звездите. От в този момент е ясно, че в този тим тя е най-хубавата пред печката.

Шеф Ангелов би могъл да освободи феновете си от мъчението да гледат звездното съревнование в кухнята, непосредствено да я разгласи за победителка в звездния тим и да облекчи живот на всички забъркани в шоуто. За останалите известни хора в тима като се изключи Бони ще е същинска изненада, в случай че се окаже, че знаят по какъв начин се държи нож и не си отрежат пръст, до момента в който се пробват да нарежат лук съгласно HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР